top of page

Profile

Join date: Aug 12, 2022

About

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer / sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback. Vejle Boldklub 2022/2023 kalender Dette er oversigten over alle Vejle Boldklub's TV kampe i sæsonen 2022/2023. Da TV kanalerne først foretager kampvalg cirka 4-6 uger ud i fremtiden, vil alle kampe ikke være fastlagte endnu.

Anfører Nicoline Schrøder sparkede selv. Målmanden i Frederiksberg-målet, Nanna Løfmark, kastede sig til højre og reddede flot forsøget fra kaptajn Schrøder. Schrøder fulgte dog selv op og scorede i anden omgang sikkert til en 2-1-føring til hjemmeholdet. Eller - det troede alle i hvert fald. Den ene linjedommer markerede for en forseelse. Dommeren gik ned og snakkede med ham - og herefter dømte han målspark til gæsterne. En klokkeklar fejl, der i den grad fik sindene i kog alle steder på stadion. Der gik yderligere 20-30 sekunder, og så gik dommeren for anden gang ned og snakkede med sin linjedommer. Denne gang stod de i lang tid og diskuterede frem og tilbage, hvorefter dommeren valgte at dømme mål.

Foto: Henrik Schou 3-1 til Lille Næstved Skole og kampen var reelt lukket. De sidste par minutter kæmpede de sårede krigere fra Frederiksberg Skole virkelig det bedste, de havde lært, men de kom aldrig i nærheden af hjemmeholdets mål. Derfor endte det ganske naturligt med en forholdsvis sikker og fortjent hjemmesejr på 3-1. Resultat:Lille Næstved Skole - Frederiksberg Skole, 3-1Målscorere:1-0: Karen Dietz (23.

I anden halvleg var det gæsterne fra Sorø, der kom bedst ud. De sad på spillet og virkede til at have mere overskud end deres modstandere i denne fase af kampen. Udeholdet blev dog ikke for alvor farlige og kun et par løse indlæg og skud fra distancen var barnemad for Anna Hansen i Lille Næstved-målet. Gæsterne forsøgte og forsøgte. På forhånd var en af udeholdets bedste, Ida Skovbo, ikke med, da hun var spærret i at deltage i kampen. Det betød, at de manglede en midtbanedirigent, der kunne støbe kugler for de hårdt kæmpende piger fra det midtsjællandske. Se alle de FEDE fotos fra kampen her. Rent lazaretMidt i anden halvleg gik det så helt galt for gæsterne.

Det var så tragikomisk, at de faktisk ikke havde nogle spillere at sætte ind, da Chili Hansen blev skadet. Det betød, at reservemålmand Amanda Møller måtte trække i en markspillertrøje og spille de sidste minutter som markspiller. Her spilles finalerne Flot mål afgjorde kampenMed ca. fem minutter tilbage af kampen faldt den endelige afgørelse så. Et flot opspil i højre side endte for fødderne af velspillende Andrea Brandt. Hun sendte med stort overblik en cutback-aflevering tilbage i feltet, hvor frontløber Alberte Holt med flot teknik nærmest fik styret bolden over i det lange hjørne - helt utagelig for keeper Nanna Løfmark. Alberte Holt (i midten) sendte bolden sikkert i nettet til 3-1.

Anfører Nicoline Schrøder kunne endelig juble over sit mål. Foto: Henrik Schou Topscorer: 'Dejligt med opbakning' Kom bedre med - Vi skal lige have lidt mere fokus på dødboldene. De skal ligge bedre. Sådan var budskabet i gæsternes lejr i pausen. - Vi kan sagtens komme tilbage i kampen, lød det optimistisk fra Frederiksberg Skoles træner. I den anden lejr var der tilfredshed at spore. - Vi skal lukke ned for deres kanter, det er der, de er farlige, sagde Lille Næstveds træner. - Vi skal have det næste mål, var de sidste håbefulde gloser til Næstved-pigerne ved halvtid.

Bare få minutter senere, da der var spillet 25 minutter af første halvleg, var det så gæsterne fra Sorø, der var på spil. Bolden endte lidt tilfældigt hos udeholdets bedste spiller på dagen, Katrine Abrahamsen. Det var så alt andet end tilfældigt, da hun satte turboen til og fik løbet fra sin direkte modstander i Lille Næstved-forsvaret. Et par gode træk - og en klinisk afslutning i det lange hjørne fra kampens oplevelse hos gæsterne gjorde, at der var balance i regnskabet få minutter før pausen.

Anfører Laura Kristensen måtte bogstavelig talt kravle fra banen med store smerter i foden. En skade, der også holdt hende ude af kvartfinalen. Et hårdt slag for Frederiksberg Skole. Frederiksberg Skoles anfører kæmpede bravt, men var fortsat mærket af sin skade, indtil hun til sidst måtte forlade banen i smerter. Foto: Henrik Schou Få minutter senere gik det så udover Caroline Fibiger, der kom forkert ind i en tackling. Hun måtte også udgå med store smerter. Og minsandten, om ikke også Chili Nielsen med tre minutter tilbage også måtte lade sig udskifte med en skade. Et fuldstændig vildt skadeshelvede for Frederiksberg Skole, der simpelthen var hårdt ramt af uheld i det sidste kvarter.

TV 2 Vejr - Se vejret i dag, i morgen og 14 dage frem - TV 2KøbenhavnRegion Hovedstaden, DanmarkNu18°0 mm1 m/sVejrudsigtKlokkesletVejrsymbolTemperaturNedbørVind07. 0019°-1 m/s08. 0021°-1 m/s09. 0022°-1 m/s10. 0024°-1 m/s11. 0025°-1 m/s12. 0026°-2 m/s13. 0026°-2 m/s14. 0027°-2 m/s15. 0026°-2 m/s16. 0025°-1 m/s17. 0025°-2 m/s18. 0024°-2 m/s19. 0022°-2 m/s20. 0021°-1 m/s21. 0021°-1 m/s22. 0020°-1 m/s23. 0020°-1 m/s00. 0020°-1 m/s01.

Vælger du at abonnere på vores Vejle Boldklub kalender, vil kampene dog automatisk bliver opdateret i din kalender med tidspunkter og TV kanal. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via mail, eller via Twitter. Kalenderen der oprettes er for sæsonen 2022/2023 - kampene vil blive opdateret løbende i din kalender, efterhånden som kampdatoer, tidspunkter og TV kanaler bliver fastlagt. Hvis du tror dine venner og bekendte kunne få gavn af denne Vejle Boldklub kalender, så del den venligst på f. eks Facebook eller Twitter, det vil både vi og de påskønne... 👍🏻 Kalender alarm er som default sat til 15 minutter før start - dette kan ændres hvis du er logget ind som bruger.

Hidtil havde det kun været Åvangskolen fra Bornholm, der havde fået scoret mod hjemmeholdet - og det var endda to mål på straffespark. Emilie Magaard har imponeret med stærkt forsvarsspil i de sidste kampe. Foto: Henrik Schou TV: Rutineret ræv på fløjen Bizar situationI sidste minut inden pausen opstod så en situation, som alle på stadion talte om efter kampen, og specielt dommerne. Nicoline Schrøder fra hjemmeholdet lavede nogle fikse driblinger inde i straffesparksfeltet. Hun blev fældet af gæsternes Sigrid Hjorth, og der blev dømt straffespark.

Et par meget forkølede langskud og et par optræk til noget farligt i begge ender var, hvad der kunne skrives hjem om. Se karaktererne fra semifinalen Gang i festenEfter 21 minutters spil var det som om, at der for alvor kom gang i bålet. En fremragende aflevering fra hjemmeholdets Alberte Holt gjorde, at angrebskollega Andrea Brandt kom alene igennem med målmand, Nanna Løfmark, men den ellers så skarpe angriber skød få centimeter ved siden af målet.

Se kampfakta her. TV: - Vildt mærkelig situation! Nervøs startOpgøret på kunstgræsset i Herlufsholm begyndte ret lige. Man kunne tydeligt mærke, at begge hold var nervøse og lige skulle mærke hinanden på tænderne. Det første kvarter var præget af hård fight og masser af dueller på midten af banen. En del af pigerne kender hinanden for diverse klubhold. Det betød, at der var stor respekt i begge lejre før og i begyndelsen af kampen. I de første 20 minutter var der reelt ikke en eneste målchance i kampen.

Vejle - Sønderjyske 6. runde Studie NordicBet Liga - Se hvor her Vejle - Sønderjyske 6. runde Studie NordicBet Liga TV-Guide. Se hvor du kan se det på TV og Stream Live eller op til 48 timer forskudt med

TV 2 Vejr - Se vejret i dag, i morgen og 14 dage frem - TV 2 Sådan bliver vejret i dag og de næste 14 dage i Danmark. TV 2 viser de seneste vejrprognoser lokalt, nationalt og

Fodbold, nyheder, livescore, resultater og tabeller Vejle og Næstved tørner sammen i NordicBet Ligaen · Claus Bech/Ritzau Scanpix -3F Superliga Vild jubel: Lerager fordobler FCK's føring mod

Linjedommeren mente i første omgang, at bolden havde ramt stolpen, hvorefter man som angriber ikke må røre bolden igen - så er der nemlig 'gentagelsesspil'. De fandt dog frem til, at det var en redning, og derfor måtte Nicoline Schrøder gerne score på riposten. Retfærdigheden skete fyldest, og hjemmeholdet var foran 2-1 var pausen. En fortjent føring, da Lille Næstved fik overtaget i kampen i de sidste 10 minutter af halvlegen.

Højdepunkter i 125 år - Til landskamp 14 dage senere stod Vejle med ryggen mod muren foran de fanatiske tilskuere i Den første direkte TV-transmission var resultat af en ny aftale

[[sport-]!!] Vejle mod Næstved direkte tv

[[sport-]!!] Vejle mod Næstved direkte tv

More actions
bottom of page